Телефон для связи: (044) 229 58 29 График работы: пн-пт: 09:00 – 18:00 перерыв: 13.00 - 14.00 выходные: сб-вс

Политика конфиденциальности (Пользовательское соглашение)

Главная / Политика конфиденциальности (Пользовательское соглашение)

 

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ (УГОДА З КОРИСТУВАЧЕМ)

 

Україна, м. Київ                                                                           

 

 

 

Під час відвідування сайту www.PayLater.com.ua (надалі - "Сайт") та під час оформлення заявки в системі ПлатиПізніше™ відвідувач Сайту (надалі - "Користувач") надає певну інформацію про своє відвідування. Ми високо цінуємо конфіденційність даних Користувачів, тому просимо уважно ознайомитись з нашими правилами захисту персональних даних на Сайті.

Ця Політика конфіденційності персональних даних (надалі - ''Політика конфіденційності") стосується компанії: ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ "ФАНГАРАНТ ГРУП" (Код за ЄДРПОУ 38922870), місцезнаходження: 04073, м. Київ, проспект Степана Бандери, буд. 21, корп. В, офіс 1, що надає фінансові послуги під знаком на товари та послуги ПлатиПізніше.

ПлатиПізніше усвідомлює відповідальність за забезпечення конфіденційності персональних даних Користувачів та дотримується правил захисту персональних даних від несанкціонованого доступу третіх осіб.

При обробці персональних даних Користувачів ПлатиПізніше керується Законом України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року № 2297-VI (надалі — Закон).

 

1. Визначення термінів

1.1. У цій Політиці конфіденційності використовуються такі терміни:

1.1.1. Адміністрація Сайту - уповноважені працівники на управління сайтом, що діють від імені ПлатиПізніше, які організовують та (або) здійснюють обробку персональних даних, а також визначають цілі обробки персональних даних, склад персональних даних, що підлягають обробці, дії (операції), що здійснюються з персональними даними.

1.1.2. Персональні дані - відомості чи сукупність відомостей про фізичну та/або юридичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

1.1.3. Обробка персональних даних - будь-яка дія або сукупність дій, таких як збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем.

1.1.4. Конфіденційність персональних даних - обов'язкова для дотримання Адміністрацією сайту або третьою особою, яка отримала доступ до персональних даних, вимога не допускати їх поширення без згоди суб'єкта персональних даних або наявності іншої законної підстави.

1.1.5. Cookie - невеликий фрагмент даних, відправлений веб-сервером, що зберігається на комп'ютері користувача, який веб-клієнт або веб-браузер кожен раз пересилає веб-серверу в НТТР- запиті при спробі відкрити сторінку відповідного сайту.

1.1.6. IP-адреса - унікальна мережева адреса вузла в комп'ютерній мережі, побудованої за протоколом IP.

1.1.7. Система ПлатиПізніше™ – повний унікальний функціональний комплекс надання послуг, пов’язаних з фінансуванням придбання товарів (надання послуг).

 

2. Загальні положення

2.1. Згідно з пунктом 3 частини 1 статті 11 Закону підставою для обробки персональних даних є укладення та виконання правочину, стороною якого є суб'єкт персональних даних або який укладено на користь суб'єкта персональних даних чи для здійснення заходів, що передують укладенню правочину на вимогу суб'єкта персональних даних.

У зв'язку з цим Користувач надає ПлатиПізніше згоду на обробку своїх персональних даних в обсязі наданих Користувачем документів (копій документів) та повідомленої інформації, в тому числі через Сайт ПлатиПізніше – www.PayLater.com.ua, в тому числі щодо угод, а також згоду на передачу персональних даних третім особам з метою виконання укладених договорів.

2.2. ПлатиПізніше здійснює обробку персональних даних на принципах, встановлених Законом, в тому числі на такому принципі, як обмеження обробки персональних даних в зв'язку з досягненням законних, конкретних і наперед визначених цілей.

Не допускається обробка персональних даних, несумісна з цілями збору персональних даних. Так, ПлатиПізніше здійснює обробку персональних даних з метою виконання своїх зобов'язань перед Користувачем.

2.3. Використання Сайту ПлатиПізніше (www.PayLater.com.ua) Користувачем означає згоду з цією Політикою конфіденційності та умовами обробки персональних даних Користувача.

2.4. У разі незгоди з умовами Політики конфіденційності Користувач повинен припинити використання Сайту ПлатиПізніше.

2.5. Адміністрація Сайту не перевіряє достовірність персональних даних, що надаються Користувачем при використанні Сайту ПлатиПізніше.

2.6. ПлатиПізніше зобов'язується не розголошувати персональні дані, отримані від Користувача. Не вважається порушенням конфіденційності персональних даних надання ПлатиПізніше інформації агентам і третім особам, що діють на підставі договору з ПлатиПізніше, в тому числі для виконання зобов'язань перед Користувачем.

2.7. Інформація про відвідувачів сайту (IP-адреса, ім'я домен, тип браузера і операційна система, дата і час відвідування і т. ін.) збирається і зберігається в цілях ведення статистики відвідувань для оцінки та аналізу роботи Сайту ПлатиПізніше.

 

3. Предмет політики конфіденційності

3.1. Ця Політика конфіденційності встановлює зобов'язання Адміністрації Сайту щодо збору персональних даних Користувачів, що відвідують Сайт та для зареєстрованих користувачів на Сайті. Адміністрація Сайту зобов'язана не розголошувати та забезпечувати режим захисту конфіденційності персональних даних, які Користувач надає Адміністрації Сайту.

3.2. ПлатиПізніше здійснює збір інформації під час відвідування Сайту з метою:

- управління, оцінки та вдосконалення своєї діяльності (у тому числі створення нових продуктів, сервісів і послуг; підвищення якості послуг завдяки інтерактивному зв'язку з Користувачами; оперативного зв'язку з користувачами у випадку виникнення технічних проблем; визначення ефективності та оптимізації своєї реклами; аналізування наших продуктів, послуг, Сайту, мобільних додатків і будь-яких інших цифрових активів; підвищення функціональності Сайту, мобільних додатків і будь-яких інших цифрових активів; а також здійснення дій, пов'язаних з фінансовим обліком, аудитом, виставленням рахунків, звірянням розрахунків і стягненням коштів);

- надання можливості підписатися на розсилку спеціальних пропозицій і повідомлень; здійснення розсилок спеціальних пропозицій та повідомлень, в т.ч. рекламного характеру;

- створення та управління будь-якими обліковими записами на Сайті;

- спілкування з Користувачами щодо продуктів, послуг, акцій, програм та інформаційно-рекламних заходів.

ПлатиПізніше також має право використовувати зазначені дані для інших цілей.

Під час відвідання Сайту ПлатиПізніше визначає ім'я домену вашого провайдера та країну (регіон), автоматично протоколює інформацію, що отримується від браузера користувача, включаючи IP-адресу та інформацію з cookies, а також маршрут потрапляння відвідувачів на Сайт та переходи з однієї сторінки Сайту на іншу (далі – активність потоку переходів). Ці параметри фіксуються виключно для ідентифікації користувача при збереженні його анонімності.

3.3. ПлатиПізніше не змінює і не редагує інформацію про Користувача при реєстрації на Сайті ПлатиПізніше.

3.4. Персональні дані, дозволені до обробки в рамках цієї Політики конфіденційності, надаються Користувачем шляхом заповнення форми заявки на сайті ПлатиПізніше (www.PayLater.com.ua) та включають в себе наступну інформацію:

3.4.1. для фізичної особи:

- прізвище, ім'я, по батькові Користувача;

- паспортні дані Користувача (серія, номер, коли і яким органом виданий паспорт);

- реєстраційний номер облікової картки платника податків Користувача (ідентифікаційний номер);

- контактний телефон Користувача;

- адреса електронної пошти (e-mail);

- місце проживання Користувача та місце реєстрації.

3.4.2. для юридичної особи (фізичної особи - підприємця):

- найменування юридичної особи (ФОП);

- облікові дані юридичної особи: код ЄДРПОУ, дані про види економічної діяльності, індивідуальний податковий номер (за наявності);

- юридична та фактична адреси;

- ПІП представника юридичної особи;

- e-mail юридичної особи, представника юридичної особи;

- паспортні дані Користувача - фізичної особи-підприємця (серія, номер, коли і яким органом виданий паспорт);

- контактний номер телефону юридичної особи, представника юридичної особи;

- банківські реквізити Користувач надає при першому укладанні Договору.

3.5. ПлатиПізніше захищає дані, які автоматично передаються в процесі перегляду рекламних блоків:

- IP адреса;

- інформація з cookies;

- інформація про браузер (або іншу програму, яка здійснює доступ до показу реклами);

- час доступу;

- адреса сторінки, на якій розташований рекламний блок;

- реферер (адреса попередньої сторінки).

3.5.1. Відключення cookies може спричинити неможливість доступу до частин Сайту ПлатиПізніше (www.PayLater.com.ua), що вимагає авторизації.

3.5.2. Інтернет-ресурс здійснює збір статистики про IP-адреси своїх відвідувачів. Дана інформація використовується з метою виявлення і вирішення технічних проблем, для контролю законності проведених фінансових платежів.

3.6. Будь-які інші персональні дані, не обумовлені вище (історія покупок, використовувані браузери і операційні системи і т. ін.) також підлягають надійному збереженню і нерозповсюдженню, за винятком випадків, передбачених в п.п. 5.3. і 5.4. цієї Політики конфіденційності.

 

4. Цілі збору персональних даних Користувача

4.1. Персональні дані Користувача Адміністрація Сайту може використовувати в цілях:

4.1.1. Ідентифікації Користувача, зареєстрованого на Сайті, для оформлення заявки та подальшого виконання договору інтернет-ресурсом ПлатиПізніше.

4.1.2. Надання Користувачеві доступу до персоналізованих ресурсів Сайту.

4.1.3. Встановлення з Користувачем зворотного зв'язку, включаючи напрямок повідомлень, запитів, що стосуються використання Сайту, надання послуг, обробка запитів і заявок від Користувача.

4.1.4. Визначення місця знаходження Користувача для забезпечення безпеки, запобігання шахрайству.

4.1.5. Підтвердження достовірності та повноти персональних даних, наданих Користувачем.

4.1.6. Створення облікового запису для здійснення покупок, якщо Користувач дав згоду на створення облікового запису.

4.1.7. Повідомлення Користувача про стан його Заявок і Договорів.

4.1.8. Надання Користувачеві ефективної клієнтської і технічної підтримки при виникненні проблем пов'язаних з використанням Сайту.

4.1.9. Надання Користувачеві оновлень продукції, спеціальних пропозицій, інформації про тарифи, розсилки новин та інших відомостей від імені ПлатиПізніше або від імені партнерів Інтернет-ресурсу.

4.1.10. Здійснення рекламної діяльності.

4.1.11. Надання доступу Користувачеві на сайти або сервіси ПлатиПізніше з метою отримання продуктів, оновлень і послуг.

 

5. Способи і терміни обробки персональних даних

5.1. ПлатиПізніше приймає необхідні і достатні організаційні та технічні заходи для захисту персональних даних Користувачів від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручування, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій з ними третіх осіб.

5.2. Обробка персональних даних Користувача здійснюється без обмеження терміну, будь-яким законним способом, в тому числі в інформаційних системах персональних даних з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів.

5.3. Користувач погоджується з тим, що Адміністрація Сайту має право передавати персональні дані третім особам, зокрема, кур'єрським службам, організаціям поштового зв'язку, операторам електрозв'язку, виключно з метою виконання супутніх послуг Користувачеві, оформленому на Сайті ПлатиПізніше.

5.4. Персональні дані Користувача можуть бути передані уповноваженим органам та посадовим особам державної влади тільки на підставах та в порядку, встановленим Законами України.

5.5. У випадку втрати або розголошення персональних даних Адміністрація Сайту інформує Користувача про втрату або розголошення персональних даних.

5.6. Адміністрація Сайту спільно з Користувачем вживає всіх необхідних заходів щодо запобігання збиткам або іншим негативним наслідкам, викликаним втратою або розголошенням персональних даних Користувача.

 

6. Права та обов'язки сторін

6.1. Користувач має право доступу до інформації про свої персональні дані на Сайті ПлатиПізніше. Якщо Користувач вважає, що його дані некоректні або неактуальні, він може їх змінювати або видаляти направивши відповідне повідомлення на адресу ПлатиПізніше.

6.2. Користувач зобов'язаний:

6.2.1. Надати інформацію про персональні дані, необхідну для користування Сайтом ПлатиПізніше.

6.2.2. Оновлювати, доповнювати, змінювати надану інформацію про персональні дані в разі зміни даної інформації.

6.3. Адміністрація Сайту зобов'язана:

6.3.1. Використовувати отриману інформацію виключно для цілей, зазначених у розділі 4 цієї Політики конфіденційності.

6.3.2. Забезпечити зберігання конфіденційної інформації в таємниці, не розголошувати без попередньої письмової згоди Користувача, а також не здійснювати продаж, обмін, опублікування, або розголошення іншими можливими способами переданих персональних даних Користувача, за винятком випадків, передбачених п.п. 5.3. і 5.4. цієї Політики конфіденційності.

6.3.3. Вживати достатніх та необхідних заходів для захисту конфіденційності персональних даних Користувача згідно з порядком, який зазвичай використовується для захисту такого роду інформації в існуючому діловому обороті.

6.3.4. Здійснити блокування персональних даних, що відносяться до відповідного Користувача, з моменту звернення або запиту Користувача або його законного представника або уповноваженого органу по захисту прав суб'єктів персональних даних на період перевірки, в разі виявлення недостовірних персональних даних або неправомірних дій.

6.4. Електронні розсилки.

6.4.1. ПлатиПізніше має право направляти Користувачеві з помірною частотою повідомлення рекламно-інформаційного характеру, що містять інформацію про діючі знижки, спеціальні пропозиції, послуги, надані тільки ПлатиПізніше, а також новини Компанії.

6.4.2. Якщо Користувач не бажає одержувати подібного роду електронні розсилки, він може перейти по посиланню «Відмовитися від розсилки» знизу листа.

6.4.3. Якщо ж з якихось причин у Користувача виникають складнощі з процедурою відписки від електронної розсилки, він може направити лист з проханням виключити його з передплатників на адресу info@PayLater.com.ua.

6.4.4. ПлатиПізніше залишає за собою право передавати інформацію щодо персональних даних Користувачів (надалі — "Конфіденційні персональні дані") у разі повного або часткового продажу або відчуження нашої компанії або її активів.

 

7. Відповідальність сторін

7.1. Адміністрація Сайту, яка не виконала свої зобов'язання, несе відповідальність за збитки, понесені Користувачем у зв'язку з неправомірним використанням персональних даних, відповідно до законодавства України, за винятком випадків, передбачених цією Політикою конфіденційності.

7.2. У разі втрати або розголошення Конфіденційної інформації Адміністрація Сайту не несе відповідальність, якщо дана конфіденційна інформація:

7.2.1. Стала публічним надбанням до її втрати або розголошення.

7.2.2. Була отримана від третьої сторони до моменту її отримання Адміністрацією Сайту.

7.2.3. Була розголошена за згодою Користувача або у інших випадках, визначених цією Політикою конфіденційності.

 

8. Вирішення спорів

8.1. До моменту звернення до суду з позовом у спорах, що виникають між Користувачем та Адміністрацією Сайту, обов'язковим є пред'явлення претензії (письмової пропозиції про добровільне врегулювання спору).

8.2. Одержувач претензії протягом 30 календарних днів з дня її отримання, письмово повідомляє заявника претензії про результати розгляду.

8.3. При недосягненні згоди спір передається до суду відповідно до чинного законодавства України.

8.4. Відносин між Користувачем і Адміністрацією Сайту, передбачені Політикою конфіденційності, регулюються чинним законодавством України.

 

9. Додаткові умови

9.1. Адміністрація Сайту має право вносити зміни в Політику конфіденційності без згоди Користувача, в зв'язку з чим Користувач погоджується виконувати Політику конфіденційності в новій редакції (зі змінами).

9.2. Після внесення змін до Політики конфіденційності на Сайті зазначається дата останнього оновлення. Нова редакція Політики конфіденційності набирає чинності з моменту її оприлюднення на Сайті ПлатиПізніше (www.PayLater.com.ua), якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності.

9.3. Всі пропозиції або питання по цій Політиці конфіденційності слід повідомляти на адресу info@PayLater.com.ua.

9.4. Діюча Політика конфіденційності розміщена на сайті www.PayLater.com.ua.

9.5. ПлатиПізніше звертає увагу на те, що під час переходу з Сайту на інший веб-сайт, під час відвідування інших веб-сайтів, в т.ч. на яких є посилання на Сайт, ця Політика конфіденційності не застосовується. Перегляд сторінок і взаємодія з будь-яким іншим веб-сайтом, регулюються правилами та положеннями такого веб-сайту.